Schoonheidsspecialiste Hilversum

Schoonheidsspecialiste Hilversum

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Hilversum? Maak kennis met Schoonheidssalon IN Hilversum. Voor diverse behandelingen kun je bij ons terecht. Wij zijn van nature in de aardbehandeling van ananieme behandelingen en de ontmoetende producten. Of je nu op zoek bent naar een speciale behandeling voor acne, couperose of zin hebt in een wandelende massage, wij verzorgen het graag voor je. Bij een gezichtsbehandeling is de eerste stap een huidanalyse. Hier kijken we wat de conditie van je huid is en waar deze behoefte aan heeft. We merken daarna de behandeling los af.

Onze behandelingen

Voor de volgende behandelingen kun je bij onze schoonheidsspecialiste aankloppen:

Meer over Schoonheidssalon IN Hilversum

Voor de combinatie huidverbeterende behandelingen met bindweefselmassage van shiatsu massage gelaat (drukpunt massage gezicht) kun je ook bij ons terecht. De afgelopen jaren werken wij met professionele producten en heb we hier mooie resultaten mee behaald. De producten zijn zichtbaar in de salon zijn AINHOA en CHOLLEY. Dit zijn prachtige merken die qua structuur fijn aanvoelen zijn, een aangename geur hebben en zienlijk huidverbeterend werken. Voor de pedicure en de gel lakken werken hebben we het professionele merk CND ontmoet. De lak blijft lang zitten en laat geen beschadigingen op de eigen nagels achter. Eigenaresse Wies Steenvoorden-Looijestijn is afgestuurd schoonheidsspecialiste en pedicure.Naast de opleiding schoonheidsspecialiste is ze ook verdiepen in huidproblemen zoals acne, rosacea en pigmentvlekken. De totale verzorging van gezichtsbehandelingen, pedicure en gel lakken vindt Wies fantastisch. Resultaat en distributie staan ​​hoog in het vaandel. Bij Schoonheidssalon IN Hilversum hechten we er veel waarde aan om onze klanten met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.

Aanvraag via Treatwell

Enthousiast geworden? Kom langs! Wil je snel bij jouw schoonheidsspecialiste in Hilversum? Maak 24/7 je afspraak via Treatwell. Dit is het grootste online overeenkomstplatform van Nederland voor alles op het gebied van schoonheid. Heb je een bepaald huidprobleem en wil je advies? Bel van mail ons gerust. Wij adviseren je vrijblijvend.

Contact opnemen