Ontspanningsmassage

Massage

Deze stevige massage is heerlijk voor mensen die blokkades in hun lichaam hebben en die willen verwijderen of verminderen. De massage is aangepast op de wens van de klant maar is zeker geen standaard ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage

Deze massage is bedoeld om even los te komen van de dagelijkse stress. Tijdens de massage worden spieren, pezen en gewrichten soepeler gemaakt en de doorbloeding van de spieren en de huid bewerkstelligd. Ook wordt de afvoer van lymfevocht gestimuleerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Naast een algeheel gevoel van ontspanning, kan deze massage stressklachten verhelpen zoals spanningshoofdpijn en rug- en nekpijn. Deze vorm van massage is voor iedereen geschikt, zowel voor mensen die lichamelijke klachten hebben, vermoeid zijn en voor degenen die prima in hun vel zitten.

De positieve werking van deze massage is dat je lichamelijk en geestelijk even helemaal tot rust komt vanuit een druk leven. Het levert je lichaam zo’n vakantiegevoel op dat je humeur er beslist zonniger van wordt en je er de dagen daarna energie van krijgt.

45 min massage € 50.00
30 min massage € 35.00
60 min massage € 65.00