Manicure

Manicure en Gellak behandelingen

Manicure is een totale hand-en nagelverzorging. De nagels en nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. De nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Tijdens de manicure krijgt u ook een handpakking. Wij sluiten af met een heerlijke handmassage.CND Shellac is een hybride nagellak, die gegarandeerd 1 á 2 weken lang een fantastische hoogglans op de nagels geeft. CND Shellac is een volledig nieuw product dat het goede van de nagellak en kunstnagels combineert. Het resultaat? Fantastische nagels die niet alleen heel dun zijn maar ook nog een oersterk. CND Shellac is verkrijgbaar in 42 fenomenale kleuren.

Manicure zonder lakken 
De nagels en nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. De nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Wij sluiten af met een heerlijke handmassage
€ 30.00
Uitgebreide manicure zonder lakken
De nagels en nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. De nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Tijdens de behandeling krijgt u ook een handpakking. Wij sluiten af met een heerlijke handmassage
€ 45.00
Shellac CND (gellak) 1 á 2 weken houdbare lak
De nagelriemen worden teruggeduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Dan brengen we de prachtige kleur van de shellac aan en sluiten de behandeling af met een nagelriemolie en een handcrème.
€ 30.00
Manicure + shellac nagels € 60.00
Shellac verwijderen 
De topcoat wordt opgevijld. Dan word de nagel ingepakt met verwijderwrap waardoor de shellac binnen 10 minuten is afgeweekt.