Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Tijdens onze gezichtsbehandeling passen wij de producten aan op iedereen hun huidtype. Hiervoor geven we voorafgaand altijd een huidadvies. De behandelingen zijn effectief maar tegelijk ook ontspannend.

De behandeling is opgebouwd met een goede reiniging van de huid die is aangepast op de huidtype. Daarna brengen we een peeling aan om de dode huidcellen te verwijderen waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen in de huid en de onzuiverheden beter verwijderd kunnen worden. Als afsluiting van de behandeling gebruiken we een voedend masker en stimuleren we de huid met een bindweefselmassage. Tijdens onze behandeling verlaten we nooit de cabine en zijn dan ook de gehele behandelingstijd met u bezig om zo het beste resultaat te behandelen.

Heeft u bepaalde huidproblemen, wilt u een specifiek resultaat? Laat u vrijblijvend adviseren.
Maak een afspraak en kom langs om uw wensen en behoeften te bespreken.

REINIGENDE BEHANDELING (+/- 45 min ) 
Een snelle behandeling en toch een goede verzorging. Weg met die onzuivere huid en weer stralen met een mooie egale huid!!
Een kalmerende zuiverende behandeling waarbij de huidstructuur wordt verbeterd.
€ 50,00
BASIS GEZICHTSBEHANDELING (+/- 60 min )
Een effectieve behandeling helemaal toegepast op uw huidtype. In de behandeling komen alle aspecten van een gezichtsbehandeling aan bod. Een diversiteit van verfrissende reiniging, een voedend masker en ontspannende gezichtsmassage. Het resultaat? Een stralende huid en een prachtig egale teint.
€ 65,00
EXCLUSIEVE GEZICHTSBEHANDELING (+/- 90 min ) 
Een exclusieve anti-aging gezichtsbehandeling met direct resultaat, afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Deze behandeling is de meest uitgebreide behandeling met veel aandacht voor ontspanning en verbetert de structuur van de huid, vermindert lijntjes en rimpels en reinigt de poriën.
€ 115,00
Extra te boeken bij een behandeling
Harsen/epileren wenkbrauwen
6,00
Harsen bovenlip
6,00
Harsen kin
6,00
Verven wenkbrauwen
6,00
Verven wimpers
6,00
Ampul                                                 v.a
10,00
Luxe masker                                       v.a
10,00