Gezichtsbehandeling Hilversum

Gezichtsbehandeling Hilversum

Iedere dag weer wordt je gezicht blootgesteld. De huid goed verzorgen is van groot belang. Een gezichtsbehandeling helpt je hierbij. Het voedt en hydrateert de huid, gaat onzuiverheden tegen en verbetert de elasticiteit. Bij Schoonheidssalon IN Hilversum kun je terecht voor diverse beauty- en wellnessbehandelingen. Op zoek naar een gezichtsbehandeling in Hilversum? Bij Schoonheidssalon IN Hilversum ben je aan het juiste adres.

Soorten gezichtsbehandelingen

Merk je dat je huid niet in optimale staat is, maar weet je niet zeker welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidtype? Onze schoonheidsspecialist helpt je hier graag bij. Wij laten iedere behandeling aansluiten op jouw huidtype. Voor de behandeling geven we altijd een huidadvies. De eerste stap van een behandeling is een goede reiniging. Vervolgens brengen we een peeling aan om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor worden voedingsstoffen beter opgenomen door de huid en kunnen onzuiverheden beter verwijderd worden. Als afsluiting brengen we een voedend masker aan en stimuleren we de huid door middel van een bindweefselmassage. Je kunt bij ons terecht voor de volgende gezichtsbehandelingen in Hilversum:

  • Reinigende behandeling (+/- 45 min). Een snelle behandeling en toch een goede verzorging. Weg met die onzuivere huid en weer stralen met een mooie egale huid! Deze kalmerende en zuiverende behandeling zorgt voor een betere huidstructuur.
  • Basis gezichtsbehandeling (+/- 60 min). Deze effectieve behandeling is helemaal aangepast op jouw huidtype. Alle aspecten van een gezichtsbehandeling komen hier aan bod. Een diversiteit van verfrissende reiniging, een voedend masker en ontspannende gezichtsmassage. Het resultaat? Een stralende huid en een prachtig egale teint.
  • Exclusieve gezichtsbehandeling (+/- 90 min). Direct resultaat boek je met onze exclusieve anti-aging gezichtsbehandeling. Wederom is de behandeling helemaal afgestemd op jouw huid en de behoeften ervan. Deze behandeling is gericht op ontspanning, verbetert de structuur van de huid, vermindert lijntjes en rimpels en reinigt de poriën.

Boek direct jouw gezichtsbehandeling

Wil je jouw huid ook optimaal verzorgen? Boek jouw gezichtsbehandeling in Hilversum dan direct online. Heb je bepaalde huidproblemen, wil je een specifiek resultaat? Laat je vrijblijvend adviseren. Maak een afspraak en kom langs om jouw wensen en behoeften te bespreken. Meer weten over onze behandelingen? Neem gerust contact op.

Contact opnemen